Om bloggen

Dette er en blogg for “statsvitere i eksil” som har valgt å dra på utveksling gjennom UiO som en del av sin grad i Statsvitenskap. Bloggen skal gi et lite innblikk i livet til utvekslingsstudenter rundt omkring i verden, komme med hjelpsomme tips og triks til hvordan man takler tilværelsen i utlandet, og vise alle som er usikre på om de vil på utveksling hvor utrolig gøy det er! 

Utveksling er en veldig lettvint og trygg måte å oppleve en annen kultur og tilværelse på. Det ser bra ut på CVen, det er en god opplevelse, og mest av alt er det et ordentlig eventyr, som universitetet virkelig ønsker at du skal begi deg ut på. Så dra på utveksling!

Bloggen er drevet av Fagutvalget ved institutt for Statsvitenskap (stv.fagutvalg@gmail.com), og alle bidragsytere til bloggen er statsvitere ved Universitetet i Oslo som for øyeblikket er på utveksling. Dersom du har lyst til å bidra med et innlegg eller har spørsmål til denne bloggen, ta kontakt med oss på epost, eller send en melding til Niccoló Machiavelli på Facebook.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: